Vaslui

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Vaslui - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Mancare pentru pisici sterilizate

Mancare pentru pisici sterilizate

Detalii promotie

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Pret
29,99 LEI
Categorie
Promotii
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
233

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Mancare pentru pisici sterilizate


Alege o hrană specială pentru pisica ta sterilizată. O pisică sterilizată are alte nevoi alimentare diferite față de o pisică nesterilizată. După sterilizare, pisica devine mai inactivă și pofta de mâncare îi crește, iar acest lucru o face să fie predispusă la obezitate. Acest lucru nu este sănătos pentru pisica ta, de aceea trebuie să îi oferi mâncare pisici sterilizate, care să o mențină la o greutate ideală.

Hrana pentru pisicile sterilizate are un conținut redus de grăsimi și carbohidrați ceea ce face să scadă presiunea asupra aparatului urinar, cardiovascular și cel locomotor și de asemenea scade și riscul de a se îngrășa. Vei găsi mâncare pisici sterilizate la Carpathians Pet Food, la un preț accesibil. Aceasta conține toți nutrienții necesari pisicii tale și este disponibilă în cantitate de 1,5 kg sau de 12 kg si este foarte economica la pret.

Poți comanda direct de pe site carpathianspetfood.ro, de la distribuitorii autorizati, sau sunand la numărul de telefon 0790518731.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Vaslui - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/