Vaslui

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Vaslui - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ce poți face pentru a păstra valoarea mașinii tale?

Ce poți face pentru a păstra valoarea mașinii tale?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
898

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă îți dorești să te bucuri cât mai mult timp de mașina pe care o ai, ba chiar să îi păstrezi valoarea acesteia în cazul unei revânzări trebuie să acorzi o mare atenție întreținerii acesteia. Este esențială întreținerea mașinii pentru ca aceasta să funcționeze cât mai bine și pentru a putea să își mențină valoarea în timp. În cele ce urmează vom detalia ce poți face pentru a menține valoarea mașinii tale în timp.

Ce poți face pentru a păstra valoarea mașinii tale?

Îngrijirea mașinii este absolut necesară pentru ca aceasta să arate bine. Ai grijă de interiorul mașinii tale, curăță-l și utilizează huse pentru scaune și pentru banchetă. Astfel vei păstra tapițeria curată și va arata ca nouă atunci când vei da husele jos. Pentru celelalte elemente din interiorul mașinii folosește substanțe speciale de curățare.

De asemenea este indicat să eviți să fumezi în mașină deoarece se pot întâmpla accidente prin care să arzi tapițeria sau să atingi alte elemente din interiorul mașinii. În plus fumul de țigară se va impregna în tapițerie, iar mașina va avea un miros neplăcut.

Un alt lucru care te ajută să păstrezi mașina într-o stare cât mai bună este efectuarea reviziilor la timp. Acest lucru poate chiar și să sporească durata de viață a mașinii. Alege un service autorizat și încearcă să previi defecțiunile prin vizita constantă la acesta.

Asigură-te că ai mereu presiune în anvelope. Este foarte important acest aspect pentru ca mașina să nu fie afectată pe drum. Presiunea scăzută din anvelope crește consumul de combustibil și afectează cauciucurile.
Este indicat să păstrezi caracteristicile mașinii exact așa cum sunt ele. Acest lucru va ajuta la menținerea valoriii acesteia în timp. Nu efectua modificări ale culorii acesteia sau a altor elemente fie ele tehnice sau de design.

De unde poți achiziționa o nouă mașină după ce o vinzi pe a ta?

În funcție de bugetul de care dispui poți să îți alegi o mașină nouă sau una second hand. Unii șoferi consideră că achiziționarea unei mașini rulate este riscantă, însă daca apelezi la o firmă vânzări auto second hand vei avea parte de mașini de calitate, bine întreținute.

De asemenea poți apela chiar și la import auto la comandă, ceea ce înseamnă că poți alege o mașină în funcție de caracteristicile pe care tu ți le-ai dori să le aibă. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu o firmă import auto și să îi oferi detalii precum : marca, modelul, anul de fabricație, culoarea și alte detalii pe care le consideri relevante.

O astfel de firmă este Titanic Automobile. Colaborând cu aceștia vei putea să achiziționezi o mașină într-o stare foarte bună. Toate mașinile pe care aceștia le scot la vânzare sunt atent verificate și igienizate înainte. În plus ei îți vor oferi și accesul la istoricul de service al mașinii, CarVertical gratuit, garanție și servicii de înmatriculare.

Concluzie

Întreținerea unei mașini este esențială pentru durata de viață a acesteia, dar și pentru valoarea sa de revânzare. Iar dacă îți dorești să achiziționezi o mașină rulată bine întreținută poți lua legătura cu Titanic Automobile la numărul de telefon +40745 184 734.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Vaslui - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro