Vaslui

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Vaslui - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

De ce mâncarea câinelui tău trebuie să conțină vitamina E?

De ce mâncarea câinelui tău trebuie să conțină vitamina E?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
190

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alimentația este foarte importantă pentru un câine deoarece aceasta constituie o bază sănătoasă pentru acesta. O alimentație de calitate, echilibrată și porționată corespunzător în funcție de specificațiile câinelui tău reprezintă dieta ideală pentu o viață armonioasă și de lungă durată a acestuia. Vitamina E reprezintă o parte esențială a dietei canine, aceasta fiind un puternic antioxidant.

Vitamina E în dieta câinelui

Pe lângă faptul că este un puternic antioxidant, vitamina E ajută la formarea membranelor celulare. În rândul câinilor, deficiențele de vitamina E sunt destul de rare, iar simptomele acestora sunt vedere slabă, sistem imunitar afectat, anomalii neurologice și disfuncții de reproducere. Așadar vitamina E este foarte importantă pentru dieta unui câine. Întrebarea este dacă se găsește suficientă vitamina E în mâncare de câini din comerț.

Vitamina E în mâncare de câini

Găsim în mod natural vitamina E în ingredientele din mâncarea de câini din comerț precum: legumele cu frunze verzi și uleiurile vegetale. De asemenea vitamina E poate fi adăugată în mâncarea câinelui ca supliment. Dacă dorești să adaugi vitamina E în dieta câinelui tău ar trebui să te consulți și cu medicul veterinar înainte. Acesta îți va spune ce doză de vitamina E să îi dai și frecvența de administrare.

Câinele are nevoie de suplimente cu vitamina E?


De cele mai multe ori nu este necesar să îi dai câinelui suplimente cu vitamina E dacă acesta are o dietă echilibrată cu hrană de calitate. Dacă achiziționezi o mâncare pentru câini de bună calitate aceasta va conține cantitatea de vitamina E recomandată. Însă dacă observi că patrupedul tău are pielea uscată, se confruntă cu mâncărimi și alergii ar fi indicat să te adresezi medicului veterinar pentru a-ți recomanda vitamina E. În general aceasta se administrează oral, dar și direct pe piele. Nu îi da câinelui tău suplimente cu vitamina E fără să te consulți și cu medicul veterinar deoarece excesul de vitamina E determină coagularea sângelui.

Unde găsești mâncare de câini cu o cantitate optimă de vitamna E?

Fie că e junior, adult sau senior, câinele tău are nevoie de o alimentație de bună calitate care să îi poată satisface toate nevoile sale nutriționale. La Carpathians Pet Food vei găsi hrană câini de o bună calitate. Aceștia au hrană uscată câini și hrană umedă câini pentru toate categoriile de vârstă.

Pe site-ul lor vei găsi mâncare pentru câini în variantă premium și economică. Ambele variante au fost special create să poată să îi ofere câinelui tău toate elementele nutritive necesare. În mâncarea pentru câini de la Carpathians Pet Food vei găsi vitamina E în cantitatea optimă necesară unui câine. Acest antioxidant natural îmbunătățește mecanismele imuno-protectoate ale organismului, previne îmbătrânirea timpurie și bolile cardiovasculare. Pe lângă vitamina E, hrana conține toate ingredientele de care are nevoie câinele tău în dieta de zi cu zi.

Concluzie

Asigură-te că patrupedul tău primește doza zilnică recomandată de vitamina E. Comandă mâncare de câini de înaltă calitate de la Carpathians Pet Food și oferă-i câinelui tău o viață lungă și fericită. Poți intra pe carpathianspetfood.ro pentru comenzi sau îi poți apela la numărul de telefon 0790518731.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Vaslui - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro